Ny helhedsleder

Peter Ulriksen er ansat som skole- og helhedsleder pr. 1. januar 2017
Nyhed billede
Kære Alle.
"Nogle gange er et nytår lidt mere nyt end ellers. Mit navn er Peter Ulriksen, og når de sidste raketter er eksploderet i et festligt velkommen til det nye år, så starter et helt nyt kapitel for mig. At blive helhedsleder et sted som Fjelstervang er den største julegave, jeg nogensinde har fået, og jeg glæder mig enormt til at møde både børn, forældre, medarbejdere og alle mulige godtfolk i jeres lille smørhul. Jeg bor i Skjern med min kone og tre børn, og indtil julen for alvor rammer, er jeg lærer på Blåkilde Efterskole ved Tarm. Siden jeg blev uddannet i 2005 har jeg været på både friskole, folkeskole og efterskole - og jeg har nydt forskellighederne, de mange skønne børn og kolleger samtlige steder. Det er også blevet til en afstikker som selvstændig fotograf og en ekstra tur på skolebænken for at dykke ned i den pædagogiske og filosofiske grund under vores fælles skolevirkelighed. Det lokale har altid betydet meget for mig, og jeg har trådt mine barnesko i området omkring Rækker Mølle, hvor også min smag for foreningsliv blev grundlagt. I dag er jeg bl.a. engageret i FDF i Skjern, og jeg sætter stor pris på frivilligt engagement og fællesskab, hvor der er plads til alle - og brug for alle.

Jeg er meget ydmyg overfor det ansvar jeg har fået, og den tillid jeg allerede er blevet vist, og jeg vil gøre mit bedste for, at Fjelstervang Skole og Børnenes Allé fortsætter med at være et godt sted at være - og at vi alle, både børn og voksne, finder fælles retning og gejst i det arbejde, der ligger foran os. Det bliver spændende. Mit nytårsfortsæt? Det må være at lære elevernes navne inden Helligtrekonger - der er flødeboller på højkant ;-)"

20-01-2017 PU

Forrige 10