Mads Degnbol - konstitueret leder.

Nyhed billede
Kære forældre,

I forlængelse af mit "nye job" ved Fjelstervang Skole (Børnenes Allé), er jeg er blevet opfordret til at skrive et par ord om mig selv. Jeg runder et (alt for) skarpt hjørne i foråret 17, hvor jeg bliver 50 år. Jeg har arbejdet i skoleverdenen siden 1992, hvor jeg, som tidligere nævnt, begyndte at arbejde som lærer ved Fjelstervang Skole. Jeg har været skoleleder i Troldhede siden 2004, og trives i den rolle. Trods flere og flere administrative opgaver handler skolelederjobbet heldigvis stadig primært om børn, deres læring og generelle trivsel.

Fjelstervang Skole er et fantastisk godt eksempel på et lokalsamfunds og dets interessenters vilje og evne til at løfte i flok, og det er en fornøjelse at mærke, hvordan Landsbycentret aktivt bruges i det daglige. Personalet ved Børnenes Allé og borgerne i Fjelstervang og omegn er tydeligvis, som det også var tilfældet i 1992, stadig meget aktive og engagerede i skolens liv og vel, hvilket tydeligt mærkes.

jeg er konstitueret frem til årsskiftet, hvor der forventeligt er fundet en ny helhedsleder, og det er selvfølgelig begrænset, hvad jeg kommer til at arbejde med i den relativt korte periode, men ikke desto mindre, føler jeg allerede på nuværende tidspunkt, at jeg har en god og positiv fornemmelse af skolens dagligdag og liv. Med andre ord nyder jeg at komme på skolen, hvor såvel personale som børn er aktive, engagerede, smilende og imødekommende. Jo, - jeg er en meget heldig mand :-)

Mads Degnbol

11-11-2016 AKC