Skolens bygninger og faciliteter

Skolens bygninger og indretning:

Skolen består af en ældre bygning, som rummede den oprindelige skole frem til 1960. I denne bygning har vores SFO til huse. Bygningen er renoveret i 2005.

Skolens hovedbygning er fra 1960 med en tilbygning fra 1982. Hele skolen er blevet renoveret i 2005, hvor der samtidig i forbindelse med skolen blev bygget et landsbycenter, som administreres sammen med skolen.
Landsbycentret rummer mødelokaler samt en multihal. Disse lokaler bruges såvel af skolen som det omgivende samfund.

Ved renoveringen af skolen blev der oprettet 4 nye undervisningsrum i den tidligere gymnastiksal. Endvidere blev der plads til at udvide Læringscentret, så det har fået flere faciliteter.

Skolen er indrettet med klasselokaler på 1. sal og faglokaler i kælderen.
Vi har i 2015/2016 fået nye lofter i de fleste klasseværelser, samt nyt lys.

I efteråret 2016 forventes en glasvæg mellem Læringscenter og Landsbytorvet, som skal skærme for lyd.

Der er elevator i Landsbycentret, som gør det muligt for gangbesværede at komme rundt på skolen. Handicaptoilet findes ved indgangen til Landsbycentret, samt i kælderen ved Hallen.