Lisbeth Hareskov Jensen den 13-01-2015
    KLAR - PARAT - SKOLESTART

Endelig er det tid til skoleindskrivning for børn der skal starte i skole til august 2015 smiley
    Der er digital skoleindskrivning i perioden 19.1.15 - 02.02.15www.indskrivning.dk.

Se den vedhæftede information fra Ringkøbing-Skjern kommune og kontakt os endelig, hvis I er i tvivl om noget.
    Bo Andsbjerg den 04-12-2014
    Hej Forældre og elever på Fjelstervang skole

Office 365

Nu får I muligheden for at hente den nyeste Officepakke fra Microsoft HELT GRATIS

På skolen er vi gået over til at bruge MS Office 2013. Programmet er det nyeste i rækken af kontorprogrammer fra Microsoft. Som noget helt nyt, har kommunen købt licenserne, så I derhjemme har muligheden for at downloade og anvende programmerne på op til 5 enheder pr. elev – dvs. bærbar, stationær, tablet mm.
    Der er mange muligheder i anvendelsen af programmerne. Hvis I skulle få brug for inspiration er der nogle korte videoer her: http://easyiq.dk/video-office-365/

BRUGERNAVNET er brugernavn@skoler.rksk.dk (erstat brugernavn med elevens brugernavn til skolens computere). ADGANGSKODEN er elevens sædvanlige adgangskode.

Vi hjælper ikke med vejledning i installationen på jeres private enheder ud over dette. Til gengæld hjælper vi gerne, hvis ikke I kan logge på.

Jeg vedhæfter også en pdf-fil der beskriver installeringen.

At være barn i Fjelstervang

Se filmen her.